10 Výhod proč nákupovat nábytek u Woodbee

1. Kvalitní nábytek - Pevná ocel detailně zpracovaná. Masivní přírodní deska z českého dubu. Nejkvalitnější povrchová ochrana oceli práškovým lakováním. Kvalitní ochrana dřeva pomocí tvrdého olej, který je odolný vůči tekutiny.

2. Nábytek s tradicí - Ruční výrobou nábytku ze dřeva a zpracování oceli se naše rodina zabývá již třetí generaci a hodláme své hodnoty poctivé práce se dřevem a kovem předávat dále.

3. Výběr nábytků z eshopu - O nic se nemusíte starat, stačí si jen vybrat v našem eshopu výrobek, který se Vám líbí a po pár kliknutí je vše vyřešeno. O ostatní záležitosti se postaráme my.

4. Výroba na míru - Toužíte po originálním nábytku a máte svou představu, žádný problém. Stačí poslat email a dořešíme spolu návrh, výrobu, dopravu. Vše na přání - kvalitně, jednoduše, stylově.

5. Poradenství - Neváhejte se na nás obrátit s dotazem před nákupem nebo i po několika letech užívání našeho výrobku. Jsme tady od toho, abyste to měli co nejsnadnější a rádi Vám pomůžeme.

6. Originální nábytek - Každý výrobek je svým způsobem originál. Výrobky si navrhujeme sami, každý kus je originální díky ruční práci a stylu výroby. Každá kresba dřeva je unikátní.

7. Podpora rodinné firmy - Jsme malá rodinná firma, která si zakládá na spokojenosti, kvalitě a poctivosti. Každý nás klient je pro nás klíčový. Při své výrobě spolupracujeme s malými rodinnými firmami.

8. Uchování hodnoty - Díky použití kvalitní oceli a přírodnímu dřevu je nábytek určen na desetileté využívání. Díky stále větší oblibě industriálního stylu se hodnota  nábytku v čase zvyšuje.

9. Spojení s přírodou - Zakoupením výrobku přispíváte na výsadbu a obnovu našeho okolí. Každý rok pomáháme malým projektům v našem okolí. Přispět můžete i přímo v našem košíku výsadbou svého stromku.

10. Kompletnost - Výrobky Woodbee je možné vybrat do každé místnost domova, firmy, kavárny. Popř. si na zakázku nechat vyrobit cokoliv máte na srdci.

  jidelni stul

 

Zpět do obchodu