Co nového pro Vás připravujeme v 2023?

Především Vám všem chceme poděkovat za kladné zprávy a zájem o naše výrobky, který jste v roce 2022 projevili.

Moc si toho vážíme.

 

V novém roce se můžete těšit na rozšíření nabídky výrobků od jídelních stolů, industriálních čalouněných židlí, zrcadel, nových polic, stolků a případné i dubových drobných doplňků k nábytku Woodbee.

Rádi bychom na našem e-shopu nabízeli kompletní nábytek, kterým si můžete vybavit a ozdobit každou svou místnost od vstupní haly po ložnici svého domova.

V plánu máme rozšíření nabídky o dalších barev ocelových podnoží a možnost si zakoupit jednotlivé části jídelních stolů samostatně a poté si zkompletovat nábytek podle sebe.

Uvědomujeme si také, že ceny za masivní dřevo se neustále zvyšuje a nábytek se tímto jako vše okolo prodražuje. Během jara na e-shopu bude možnost si vybrat naše ocelové originální podnože s dřevotřískovou deskou v dekoru rustikální dub, kde je cena daleko nižší a tímto by se cena výrazně snížila. Ocelová část zůstává stále stejná, včetně maximální povrchové úpravy práškové lakování komaxit s citem na detail zpracování.

Připravíme pro Vás i pár soutěží o nábytek Woodbee a těšíme se, že uděláme tímto pár lidem radost a takto můžeme i někomu pomoci. Zapojíme se každoročně do výsadby nových stromků u nás v České republice.

 

Těšíme se na další roky, které chceme aktivně využít pro zlepšování nabídky sortimentu a jeho rozmanitosti.

Děkujeme Vám za podporu.

Zpět do obchodu