Výhody masivního nábytku Woodbee

Výhody masivního nábytku v industriálním stylu.

Kvalitní nábytek z přírodního dřeva byl samozřejmostí v každé domácnosti, zámků nebo továren po celá staletí. Důvody jsou prosté, masivní dřevo je velmi kvalitní a životnost nábytků se měřila na generace. V dnešní době tomu není jinak, bohužel fenomén posledních let je nakupovat nekvalitní nábytek dovezený ze zahraničí za nízké ceny, kdy následně se během pár let vyhodí a zakoupí se nový. Jedno přísloví praví: Nikdo není tak bohatý, aby si mohl koupit levné věci. Je to dané tím, že člověk za svůj život utratí více peněz za nekvalitní nábytek, který nevydrží tak dlouho, a především ho najde kdekoliv v jiné domácnosti. 

 

Proč masivní nábytek z českého dubu?

Nábytek z masivu totiž není spotřební zboží, představuje skutečnou hodnotu, která je schopná přetrvat staletí a stále být radostí a garancí stylu majitele. Cena masivního nábytku se zhodnocuje svým časem.

Masivní dřevo je přírodní materiál, který sloužil k výrobě nábytku odjakživa. Dodnes se jedná o první volbu pro každého, komu jde o skutečnou kvalitu výrobků. Masivní nábytek lze použít jak v interiéru, tak i v exteriéru a v obou případech nabídne majiteli celou řadu výhod.

  • Výhoda dřevěného nábytku v porovnání s jiným materiálem je především jeho vysoká odolnost a dlouhá životnost. Dobře vyrobený dřevěný nábytek může sloužit i další generaci v rodině.
  • Industriální styl s masivním dřevem roste již od 60 let minulého století na své oblibě. Tento trend neztrácí na své hodnotě.
  • Z těchto důvodu je zde další výhoda, i když se může zdát cena za nábytek dražší, z dlouhodobého hlediska se jedná o výhodnou investici. Méně kvalitní materiál, který je nyní běžný v obchodních řetězcích si během svého života půjdete koupit několikrát, zatímco masivní dřevo Vám zůstane jen jedno a svým trendem bude pořád aktuální.
  • Přírodní dřevo je stále nadčasový materiál má jedinečnou kresbu, každý kus je originál. Vypadá hezky a přivádí svým přírodním vzhledem k lepší náladě na celkový pohled ve svém bytě nebo domě.
  • Časem masivní deska získá svůj odstín a je kouzelný na dotek od svého počátku. Taktéž přírodní dřevo krásně voní.
  • Dbejte na kvalitu, originalitu a nadčasovost s tím, že prvotní investice do masivního dřeva se časem vyplatí.
  • V neposlední řadě výhody masivního nábytku je jeho opravitelnost, pokud by se nešťastnou náhodou nábytek poškodil, lze ho snadno přebrousit a nalakovat novou vrstvou olejem. 
  • Nezatěžuje přírodu, svou výrobou nevznikají žádné chemické látky, odpady a jiné nebezpečné látky, které zatěžují naše okolí.
  • Podpoříte ruční řemeslo a naši českou tradici. Nákupem podpoříte drobné živnostníky, žádné velká obchodní centra, kde finance odtečou do zahraničí a dělníci montují nábytek na páse za minimální náklady.
  • Masivní deska je dokonalý kontrast pro Vaše dekorace - talíře, příbory, květiny apod. To vše dodá Vašemu domu nebo bytu překrásnou atmosféru.

IMG_9402 (kopie)_1

Zpět do obchodu