Proč právě nakoupit v roce 2022 nábytek Woodbee?

 

Rádi bychom Vám představili o čem nábytek Woodbee je a proč je výhodné ho zakoupit v tomto roce.

  industriální nábytek interiér

 

1. Originalita nábytku

Spojení českého masivního dubu a surové oceli, která je zvýrazněna černou barvou s jemnou strukturou je typická pro industriální styl, který v posledních 20 let nabírá na oblibě. Každý výrobek je navržen a vyroben s důrazem na precizní detail a originální tvar. Každý prvek nábytku je originální a našimi rukami prošel mnohokrát, než se finálně dostane do Vašeho bytu, kde najde od návštěvy jistě zaujetí a pochvalu. Právě z těchto důvodů nás výroba nábytku baví a naplňuje.

 

2. Podpora rodin a české ruční práce

Výroba nábytku není sériové výroby v tovární hale v zahraničí, kde se snaží vedení firmy snižovat náklady na minimum, na úkor použitých materiálů a případně na svých zaměstnancích. Mezinárodní doprava taktéž zatěžuje ovzduší a kvalitu infrastruktury. Všechny materiály pro nábytek Woodbee pocházejí z místních malých firem, kde se zapojuje celá rodina a funguje tam vzájemná chemie pro cit dobře odvedené ruční práce.

 

3. Dlouholetá udržitelnost výrobku

Díky kvalitě dodaných materiálů - masivní dubové desky, která je řádně uskladněna, vysušena a slepena je dřevo skvěle připraveno do interiéru Vašeho domova. Z těchto důvodu se dřevěná část nekroutí a nepraská. Výrobky jsou ošetřené nejkvalitnějším olejem, které pomáhá dřevu dýchat a je odolné vůči tekutinám a drobným oděrkám. Olej je zcela nezávadný a z přírodních surovin. Ocelové části jsou vyrobené se silné 2 mm české oceli. Nábytek má životnost desítek let a tímto se náklady na jeho pořízení snižují s časem, kde byste si již museli zakoupit další nábytek. Industriální styl je populární, již od konce 60 let minulého století a bude jistě i nadále.

 

4. Přispění na novou výsadbu stromů v naší krajině

Máme rádi přírodu a snažíme se jí pomáhat co nejvíce to bude možné. Dubové dřevo odebíráme z lesů obhospodařovaných šetrným či přírodě nedevastujícím způsobem. Používáme přírodní olej, který není škodlivý životnímu prostředí. Veškerý obalový materiál je recyklovatelný, a především za každý zakoupený výrobek přispíváme na výsadbu nových stromů v naší krajině nebo podporujeme drobné firmy, které se zaměřují na úklid a obnovu naší přírody.

 

5. Zaváděcí ceny výrobků

I přesto všechno, co je nutné udělat pro výrobu kvalitního výrobku a nákup kvalitního materiálů s podporou pro obnovu naší krajiny víme, že není nákup industriálního nábytku levná záležitost. Rozhodli jsme se do konce tohoto roku mít zaváděcí ceny, které Vás mohou zaujmout a pomoci ušetřit Vaší rodinné pokladničce. Vybavení bytu industriálním nábytkem může být tímto dostupnější a radostnější.

 

 

Zpět do obchodu