Montáž ocelových podnoží k dřevěné desce

Nábytek Woodbee Vám doveze zvolený přepravce kompletní nebo v demontovaném stavu, tedy kovové podnože a masivní dubové desky zvlášť zabalené. Hlavními důvody, proč se větší nábytek kompletují, až u Vás doma jsou především kvůli ochraně nábytků při přepravě, kdy nehrozí velké riziko poškození a dále pro lepší manipulaci při stěhování nábytku do bytu nebo domu na své místo.

Nemusíte se bát, že by následná montáž byla nějak komplikovaná nebo, že si musíte koupit sadu nářadí. Nábytek Woodbee ještě před finálním nátěrem olejem kompletujeme na dílně a dubové desky mají rozměřené a osazené závrtné, ocelové matice. Po doručení stačí jen rozbalit jednotlivé části, položit dubovou desku na koberec nebo deku a přiložit ocelové podnože, které utáhnete pomocí šroubků. Veškerý spojovací materiál a imbusový klíč je součástí balení výrobků. Následně s pomocí dalšího člověka stačí otočit stůl na ocelové nohy a umístit na své místo. 

Není nutné nic měřit, vrtat, brousit apod. Vše je již od nás připravené !

V případě, že byste se stěhovali nebo chtěli posunout nábytek do jiné místnosti stačí pouze pomocí imbusového klíče šrouby povolit a stůl nebo knihovnu takto snadno rozebrat. Demontáž a montáž nábytku je díky zvolených spojovacích materiálů možné provádět neustále během svého života.

Jakmile je stůl umístěn na své místo již nic nebrání si nábytku plně užívat a dát si něco dobrého pro radost.

 

IMG_4375_1

 

IMG_4389_1

 

IMG_4376-2

Zpět do obchodu